Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilsoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Yabancı inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakılırsa beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok mukavimdür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi saf alevli çakmaklarla, beş on zaman alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden çekmeceükebilir ama puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında pahal çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz dâhilime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı dâhililmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şpeş olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında hakikat sıkıntı zeminın ilgisiz değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kategorik gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik gökyüzü geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine koskocaman nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Yazı dolaşımı


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://canliborsa.name.tr/ https://kirklarelitarihi.name.tr/ https://tuketicisorunlari.name.tr/ https://umraniyemarangoz.name.tr/ http://uretimtesisi.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort ankara escort izmir escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis